Neste Forestilling
BrukerkontoTorsdag 9. april spiller Improoperatørene forestilling på Antikvariatet. Forestillinga begynner klokka åtte og koster 100 kroner.

Supertorsdag er improvisert teater hver eneste torsdag på Antikvariatet, og er et samarbeid mellom de tre improgruppene Improoperatørene, Eva & Stian og ImproSchmimpro.

 

For første gang tar Improoperatørene med seg Trondheims stolteste improtradisjon til Rockheim når det er duket for Midtnorsk Mesterskap i Teatersport™ 18. april. Teatersport™ er én av de mest kjente og kjære formene for improvisert teater, og har i snart førti år gledet publikummere verden over. I dette mesterskapet kjemper lag fra hele regionen om å kunne smykke seg med tittelen ”Midtnorsk mester i Teatersport™”. Men før de kan trone øverst på pallen, må de vinne publikums gunst, slå ut alle motstandere og, ikke minst, unngå de strenge dommernes alltid årvåkne falkeblikk.

På Rockheim     18. april      kl. 20.00    Billetter: 80,-


Theatresports™ is created (©) by Keith Johnstone and is a trademark of International Theatresports™ Institute, registered in the U.S.A., Canada and other countries.

All Rights Reserved

Production rights are exclusively managed by International Theatresports™ Insititute

www.theatresports.com

 

God dag og godt nyttår! Nå er vi i Improoperatørene klare for atter en gang å åpne dørene for nye medlemmer, og dersom du bærer på ambisjoner om å prøve deg som improvisatør er dette kjempegode nyheter for akkurat deg! Det betyr nemlig at vi vil holde opptak, som vil foregå på Kultursenteret ISAK Onsdag 21/01 klokka 19:00. Det hele vil ta form av en hyggelig og uhøytidelig liten kveld med lek og impro. Du trenger ingen tidligere erfaring innen impro eller teater - tvert imot kommer du veldig langt kun med en positiv og åpen innstilling. Dersom du har kompetanse innen musikk er det også åpent for å prøve seg som impromusiker for gruppa. Så kom, kom og lek med oss!

Amfisalen, Kultursenteret ISAK
Onsdag 21. Januar
kl. 19:00
 

Hei der! Den 15/10 spiller Improoperatørene Meastro Impro på Coffe Annan på Isaksenteret, og håper å se så mange som mulig av dere i salen. Vi har invitert gjester fra hele improtrondheim til å spille med oss, og har trua på et realt improkalas. Det er gratis inngang, så til og med dere fattige studenter skal ha råd til å komme. Vi sparker igang klokka 19:30, så det er bare å komme for en avslappende kveld med litt improvisert underholdning.

Coffe Annan, Kultursenteret ISAK
Onsdag 14. Oktober
kl. 19:30
Gratis Inngang
 

Da var det igjen tid for årets Midtnorsk Mesterskap i Teatersport! I år som i fjor har vi en rekke lag linet opp til kamp om den gjeve prisen det er å få representere Midtnorge i NM Teatersport i Lillehammer senere i år. Lagene våre har alle ligget i hardtrening de siste månedene, og er klare til å gi sitt beste i kampens hete. Dette blir uten tvil årets improevent, så få på deg improtrusene og kom og vis din støtte til ditt favorittlag!

Teaterhuset Avant Garden
Lørdag 10. Mai
kl. 19:00
cc: 80,-