Neste Forestilling
BrukerkontoGodt nytt år, alle improsjeler!

For vår del starter det nye året med brask og bram, og en helt ny norgespremiere. Improoperatørene spiller amerikanske Jill Bourques suksessforestilling HOW WE FIRST MET valentinsdagen 2014 på Rockheim! HOW WE FIRST MET - eller SLIK MØTTES VI i vår versjon - er en forestilling om kjærlighet. Vi vil hente inn ett par som vi vil intervjue om deres kjærlighetshistorie. I løpet av en times tid vil vi forsøke å gi deres historie liv på scenen! Hvis du er en del av et forhold, og lurer på hvordan du og din kjære skal feire valentinsdagen, så er denne forestillingen for deg! Hvis du er singel, men er ute etter tips og råd om hvordan du skal finne den alltid unnvikende kjærligheten, så er denne forestillingen for deg! Se mer på slikmøttesvi.com!

P.S. Vi er også på leting etter par som ønsker å la sin kjærlighetshistorie gjenskapes på scenen! Er dere interessert? Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , eller les mere på slikmøttesvi.com!

 

Har du noen gang vært på improforestilling og tenkt at det der ser jammen artig ut, og det skulle jeg gjerne vært med på sjæl?

Vel, her har du sjangsen du har venta på! Improopperatørene ser nemlig etter nye improvisatører, og kanskje er det nettopp deg vi leter etter! Vi ser etter lekne mennesker med glimt i øyet som trives på scenen. For øvrig er det ingen krav til forkunnskaper - du kommer lang med spilleglede og lyst til å lære.

Som medlem i Improoperatørene får du ukentlige treninger i improvisasjon og muligheten til å spille jevnlige forestillinger. Gruppen har fundament i Keith Johnstones lære om spontanitet og øyeblikkets magi. Du vil bli overrasket over hva du kan skape uten forberedelser eller manus! Vi jobber med forestillinger i flere formater, bl.a. Teatersport, Impro ShowShow og den årlige improviserte musikkfestivalen Impro Grand Prix!

Høres dette ut som noe for deg?

Møt opp på kultuersenteret ISAK onsdag 18. september, og vær med på en uhøytidlig workshop som kan bli din inngang inn i improens magiske verden!

For øvrig har den åpne gruppa Teaterheim øvinger hver mandag kl. 19:30, der hvem som helst kan være med. De starter opp allerede mandag (9. september), og kan være et greit sted og begynne.

Kultursenteret ISAK
Onsdag 18. September
kl. 18:00
 

Hvem er midtnorges beste improvisatører?

Kampen går av stabelen på Teaterhuset Avant Garden 4. Mai. Teatersportlagene ligger i hardtrening frem mot vårens teaterkonkurranse. De må være kjappere, de må være smartere, og de må være morsommere om det skal være håp om å hevde seg i den elleville kampen om publikum og dommerenes gunst. Hvem vil komme seirende ut og representere midtnorge i NM i Teatersport 2013?

"Are you not entertained?!"

- Maximus Decimus Meridius

Are you not entertained?!

Teaterhuset Avant Garden
Lørdag 4. Mai
kl. 19:00
cc: 70,-
 

Improoperatørene smasher til på vår første forestilling på Coffee Annan dette semesteret! Vi drar med oss ferske og erfarne improvisatører fra hele byen og kjører i gang med Keith Johnstones Micetro Impro! Vi får en rekke improvisatører fra ulik bakgrunn frem på scenen, men kun en av dem kan stå igjen til slutt. Hvem, spør du? Jo, det er det jo dere i publikum som bestemmer! Kom og se!

Coffee Annan, Kultursenteret ISAK
Onsdag 27. Februar
kl. 19:30
cc: 30,-

 

Velkommen til årest Impro-happening: Impro Grand Prix! Vi gjentar suksessen fra 2012, og inviterer til et fyrverkei av et show 26. januar på Rockheim.


Impro Grand Prix er en musikkonkurranse utenom det vanlige der sangene blir funnet på mens de synges, og du i publikum får være med på å bestemme ikke bare hvem sm går av med seieren, men også hva sangene skal hete. Intetanende artister trekker sanger og en tilfeldig tittel fra publikum, og må dikte udødelige hits på stående fot. Når alle sangnumrene er blitt framført, stemmer publikum frem en vinner, og artist og låtskriver - den i publikum som foreslo tittelen på vinnerlåta - feires på ekte Grand Prix-vis.

Selve forestillingen starter 19:00, men dørene åpner allerede 18:30. Jo tidligere du kommer, jo bedre plass får du (plassene er unummererte), og i mellomtiden kan du kose deg med forfriskninger fra baren.

Billetter fås kjøpt på Billettservice.no eller i døren før forestillingsstart. For å være sikret plass anbefaler vi alle å benytte salget på Billettservice.no her.

Grunnet alkoholservering vil arrangementet ha 18-års aldersgrense.

Rockheim
Lørdag 26. Januar
kl. 19:00
cc: 150/100 (ordinær/student)