Neste Forestilling
BrukerkontoImprooperatørene drysser stjernestøv over frosne desemberhjerter med årets siste forestilling! Legg vekk maset om gaver og jobb, ta med deg en kopp kakao, og ta deg en tur! Kanskje dette er anledningen du har ventet på til å ta med svigers ut på noe morsomt? Kanskje en improforestilling er den perfekte førjulsgaven til en av vennene dine? Eller kanskje er det en fin mulighet til å stresse ned sammen med kjæresten? Kom og se!

Coffee Annan, Kultursenteret ISAK
Onsdag 05. Desember
kl. 19:30
cc: 30,-
 

Studentavisen Under Dusken koste seg på Improoperatørenes egne barneforestilling "Den Magiske Eventyrboka" som vi spilte på Familien nå på søndag. Les anmeldelsen her!

http://www.underdusken.no/anmeldelser/2012/13/1527317/magisk+moro

 

Denne uka blir det igjen 2x improforestillinger starring Improoperatørene! Først vil vi nå på onsdag for boltre oss som vi vil på Klubben, Samfundet, og denne gangen presenterer vi vårt egenkomponerte improformat, ImproShowShow! Vi vil få to instruktører som kjemper til siste replikk om å regissere den beste forestillingen, og det er ingen ringere enn vårt eget kjæreste publikum som bestemmer utfallet.

Klubben, Samfundet
Onsdag 24. Oktober
kl. 19:00
cc: 60/80,-

Deretter vil vi få besøk av Improsolisten Fredrik idet vi inntar Antikvariatet på torsdag - dagen etter. Fredrik vil kjøre sitt soloshow i første akt, før han går ihop med oss i en fri og freidig improjam for andre akt. Antikvariatet stiller med øl og vi stiller med underholdninga!

Antikvariatet, Bakklandet
Torsdag 25. Oktober
kl. 19:00
cc: 70,-

Tarje, Egil og Karoline

 

Nå på onsdag braker det atter en gang løs, denne gang i et hemningsløst alle-mot-alle-format hvor kun én improvisatør vil stå igjen på toppen med det beryktede Micetrotrofeet - den vandrende femtilappen. Vi har samlet improtrondheim til storfest, og det vil du ikke gå glipp av! Ta med deg venner, kjæreste, bestemor og bikkja, og forbered deg på å få parykken blåst langt oppover Elgsetergata idet Improoperatørene med venner braker løs! Be there or be □!

Coffee Annan, Kultursenteret ISAK
Onsdag 17. Oktober
kl. 19:30
cc: 30,-

 

Kunne du tenkt deg å stå på scenen helt uten manus? Er du leken, positiv og glad i å lære? Har du noen gang tenkt at du kanskje har en liten improvisatør inne i deg et sted? Det passer isåfall perfekt, for Improoperatørene er på jakt etter nye medlemmer! Dersom detter høres interessant ut, vi vil holde en liten, uhøytidlig opptaksprøve på klubben på Isaksenteret førstkommende onsdag, og alle som har lyst er hjertelig velkomne! Vi kommer til å samles for litt passiar over en kopp brus og kanskje en sjokoladebit, og etterpå vil vi kjøre et par enkle øvelser og leker for å ha det litt morro sammen. Vi rekner med at det hele kommer til å vare i omkring 90 minutter. Så dersom du kunne tenke deg å jobbe med noen av følgende oppgaver i Improoperatørene, er det bare å møte på onsdag:

  • Improvisert teater
  • Lyd & Lys
  • Musikkimprovisasjon

IO morer seg på Samfundet

Klubben, Kultursenteret ISAK
Onsdag 26. September
kl. 19:00