Neste Forestilling
BrukerkontoImprooperatørene kjører igjen forestilling på Coffee Annen neste onsdag, og denne gangen utfordrer vi improgruppen Teaterheim til spontan tvekamp! Er du gira på å få med deg Improoperatørene idet vi bryner oss på en gjeng, for oss, splitter nye motstandere? Så kom og se da vel!

Coffee Annan, Isaksenteret
Onsdag 12/09
kl. 19:30
cc: 30,-
 

Nå sparker vi for alvor improhøsten igang, med to forestillinger bare denne uka! Så finn frem improbuksene dine og knepp igjen, for nå er det virkelig full rulle! Vi kan med glede meddele at Supertorsdag også i år vil kjøre forestillinger, hver torsdag på antikvariatet. Vi vil veksle på å spille forestillinger med den fortryllende improduoen Eva & Stian, så finn frem kalenderen, og sett av hver torsdag klokken sju for spontan aften i bokbaren på Antikvariatet. Vi kjører i gang med vår første forestilling i morgen (30/08)!

Antikvariatet, Bakklandet
Torsdager
kl. 19:00
cc: 50,-

Så, på lørdag, spiller vi barneimpro på Ladehammerfestivalen. Om du har noen nysgjerrige smårollinger i huset, vil vi gjøre vårt beste for at både dere og de aller minste får en flott opplevelse! Tiden mellom 12:00 og 17:00 er reservert for de aller minste, og vi kommer til å gå på scenen klokken 14:00. Videre vil det være gratis inngang på Ladehammerfestivalen, og alt av overskudd fra salg ol. vil gå til organisasjonen Wayback, som jobber for at straffedømte kan leve et liv uten kriminalitet og rus.

Våttåhaugen (Busstop: Laddehammeren)
Lørdag 1. September
kl. 14:00
cc: Gratis!
 

Etter tre måneder med lange flyreiser, besøk fra svigerforeldre og basking i solen (ehem...) har Improoperatørene omsider funnet det for godt å starte opp igjen for høsten. Og hvilken høst det blir! Semesterplanen vår er spekket med forestillinger, auditions, kurs og annen godis for alle som er interesserte. Vi sparker løs med en real dunderhonningforestilling på Coffee Annan den 12/09, hvor IO forhåpentligvis skal battle våre nyutnevnte midtnorske mestere for å se hvem som egentlig er kulest. Kort tid etter vil det også bli opptak av nye medlemmer, så om du føler at du har en liten improvisatør inne i deg et sted, er du hjertelig velkommen på opptak! I såfall burde du følge med her på Improoperatorene.no, og på vår facebookside, så skal det dukke opp mere informasjon etter hvert. I tillegg vil det holdes grunnleggende kurs i Teatersport den 21.- 23. September, perfekt lagt til rette for deg som aldri har improvisert før men som alltid har hatt lyst (klikk denne linken for mer informasjon). Dessuten er det rykter som svirrer og går om at en nye sesong med Supertorsdag på Antikvariatet er under planlegging, og også dette vil det legges ut mer informasjon om her når planene er klare. Så med andre ord vil det bli flust med muligheter for å slappe av og la seg ta med til fjerne land og riker! Vi gleder oss, og vi håper å få se så mange som mulig av dere på forestilling!

 

Det er bare å holde fast i bukseselene når midtnorges største impromønstring går av stabelen på Teaterhuset Avant Garden den 19. Mai. Tradisjonen tro vil Improoperatørene også i år arrangere Midtnorsk Mesterskap i Teatersport™ i Trondheim. Vi vil få lag som tappert går inn i kamp med nebb, klør og kløkt, hvorav kun ett går seirende av som Midtnorske Mestere i Teatersport!™. I Finaleforestillingen vil du få se 4 lag som på tappert vis har kjempet seg opp mot toppen av improfjellet. Hvem lager den beste scenen? Det er bare plass til 1. lag på toppen.  Vinnerlaget vil få æren av å kunne representere regionen i NM i Teatersport™, med all den pump og prakt det medfører. Så ta med deg kammen, for du vil definitivt få bakoversveis av denne berg- og dalbanen av en forestilling. Du vil gråte. Du vil le. Du vil putte fjeset i puta når vi gallant inntar scenegulvet. Så marker kalenderen, for lørdag 19. Mai skal vi lage så mye liv at vi får klager fra Burger King!

To helt vanlige improvisatører

Teaterhuset Avant Garden
Lørdag 19. Mai
kl. 19:00
cc: 75,-
 

Improoperatørene ønsker alle improinteresserte et nydelig nyttår, og vi setter i gang 2012 med et skikkelig pang. Vårens største improhappening i Trondheim skjer allerede 28. januar på Rockheim, da improoperatørene presenterer IMPRO GRAND PRIX! For mer info trykk les mer under bildet.

IGP

Les mer …