Neste Forestilling
BrukerkontoEndelig har dagen kommet da Improoperatørene får boltre seg så mye de vil på Klubben. Her vil det bli spilt ImproShowShow, så kom og få med deg to show for prisen av ett i det to instruktører battler om å komme seiersrik ut av denne store duellen! God stemning blir det uansett!

 
Førstkommende onsdag er Improoperatørene klare med nok en forestilling, og denne gangen er det Teatersport™ som står på plakaten. Se to lag kjempe på livet laus om heder, ære og publikums gunst!

DU bestemmer hvem som vinner og hvem som som taper i denne beintøffe konkurransen. Herre e demokrati i praksis, og for skarve 30 kroner kan du være med på morroa og dømme ett lag til seier og evig glorifisering, og et annet til evig fornedrelse og tap.

Så sleng på deg improtrusa og kom deg ned på Kultursenteret ISAK for en time improvisert morro. Showet starter 19.30

Les mer …

 

Onsdag 12. oktober skal Improoperatørene nok en gang spille Micetro (tm). Micetro kan beskrives som improvisasjonsteaterets alle mot alle. Her blir alle skuespillerne gitt hvert sitt nummer og hvem som skal spille scener mot hverandre blir tilfeldig trukket opp av en hatt. Uten noen sjanser for å påvirke hvem man spiler med hvem vet hva som kan skje? Noen ting er sikre derimot og det er at dette blir nok en forestilling fylt med moro, spenning og intense følelser for alle som kommer å se på! Forestillingen starter 19.30 og det koster kun kr 30! Velkommen!

 

Les mer …

 

Har du noen gang vært på en Improforestilling og tenkt at det der ser jammen meg artig ut, og det skulle jeg gjerne ha vært med på selv?

Vel, her har du sjansen du har venta på! Improoperatørene ser nemlig etter nye improvisatører, og DU kan være så heldig å få være med! Vi ser etter spontane mennesker med glimt i øyet som trives på scenen.

For øvrig er det ingen krav til erfaring eller forkunnskaper - du kommer langt med spilleglede og lyst til å lære! Høres dette ut som noe for deg? Møt opp på kulturhuset ISAK onsdag 28. september, og vær med på en uhøytidelig improworkshop som kan bli DIN inngang inn i den alltid overraskende improens verden! Vi starter 19.00 og holder på i rundt en time.

Skulle det være noe mer du lurer på er det bare å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ! Eller sjekke ut facebook-eventen: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=290408014309144

Det er nå også mulig å "Like" Improoperatørene på facebook for mer informasjon om fremtidige forestillinger og annen festlig info.

 
Endelig er Improoperatørene tilbake på scenen etter en lang sommerferie, og vi sparker igang improsesongen med Teatersport (TM) på Coffee Annan!

Her vil du få se to lag konkurrere om heder, ære og publikums gunst i en beintøff kamp om å lage de morsomste, kleineste, mest spennende og lattervekkende scenene.

Har du lyst til å se 6 improvisatører kaste seg ut i improens lumske farvann, er Coffee Annan stedet, og halv åtte onsdag kveld tida. Skarve 30 kroner er prisen for å være vitne til en forestilling du aldri har sett maken til og aldri vil se maken til igjen.

Les mer …