Neste Forestilling
BrukerkontoÅrets Midtnorsk Mesterskap endte opp med å bli en battle mellom 3 lag, SiT, FosenFerga og Improoperatørene. Etter innledende runder på lørdag formiddag ble Improoperatørene direkte kvalifisert til finalen ettersom de fikk flest poeng når alle lagene hadde spilt mot hverandre, mens SiT og FosenFerga måtte ut i en "semifinale" med publikum og dommere. Vinneren av denne duellen ble FosenFerga og dermed var det duket for en hovedfinale full av bergensere, kapper og dans som førte til diverse skader hos noen deltakere. Det var ikke innsatsen det skulle stå på.

Finalen ble tøff og jevn, men til slutt gikk Improoperatørene av med seieren. På laget spilte Egil, Tarje og Martin og vi ønsker de lykke til når de reiser til NM i Teatersport på Lillehammer i september. Samtidig vil vi i Improoperatørene rette en stor takk til alle som kom og så på, og en spesiell takk til alle lagene som var med. Alle er hjertelig velkomne til å bli med eller komme å se på neste års Midtnorsk mesterskap i Teatersport!

Les mer …

 

Årets Midtnorsk Mesterskap i Teatersprt TM vil i år bli avholdt 6-7. mai på Teaterhuset Avant Garden. Det vil på fredagen være workshop og innledende runder for de påmeldte lagene. For alle improvisasjonsinteresserte vil disse rundene dessverre være uten publikum. MEN! På lørdag den 7.mai vil den store finalen avholdes klokken 19.00 så her er det bare å komme å se det beste Midt-Norge har å by på innen improvisasjonsteater! Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Avant Garden denne lørdagen. Inngang kr. 50. Velkommen!

 

Les mer …

 

Onsdag 13. april byr Improoperatørene nok engang på Teatersport TM på Coffe Annan. Her vil det bli en real battle mellom to spillekåte lag som lover å bringe dere det beste av det som dukker opp i hodet dems denne kvelden, vi leker tross alt ikke improvisasjonsteater ;)

Så ta med deg alle du kjenner og bli med på nok en festaften sammen med oss i Improoperatørene. Forestillingen vil begynne kl 19.30 og inngang vil være kr 30. Håper vi får se og oppleve denne kvelden med nettopp deg!

 

Les mer …

 

Hei alle improinteresserte!

Onsdag 9. mars byr Improoperatørene på ImproShowShow på Coffe Annan kl. 19.30. Dette er første mulighet til å få se våre flotte, nye medlemmer og ettersom det er dagen etter kvinnedagen er det ikke umulig at vi vil se scener inspirert av dette. Eller kanskje hannkjønnet vil ta igjen for at de har blitt neglisjert en hel dag av hele verden? Uansett lover vi dere en forrykende forestilling fylt med spenning, følelser og alt det der! Så ta med deg en kompis/venninne og gjør en helt normal onsdags kveld ikke fullt så normal. Velkommen!

 

Improoperatørene skal ha opptak den 16. februar. Om du vil vite mer eller tror dette er noe for deg trykk les mer og få mer info.

 

Les mer …