Neste Forestilling
BrukerkontoPå onsdag 9. februar braker det igjen løs på Klubben på Samfundet. Denne gangen skal et lag fra Improoperatørene kjempe mot forrige prs vinnere av MidtNorsk mesterskap i teatersport, Rektors Kontor. Hve, vil gå seirende ut og ha den gode følelsen etter kveldens kamp og før årets MidtNorsk mesterskap? Kom på Klubben du og da vel og se det med dine egne øyne!

Les mer …

 

Improoperatørene håper alle har hatt en strålende jul go har startet på et nydelig nytt år! Vårens første forestilling blir på Coffe Annan onsdag 26. januar og det vil bli spilt Teatersport TM. Det vil bli en intens kamp om å gå seirende ut av denne harde duellen mellom to lag fra Improoperatørene. Det også første mulighet til å se om vi har blitt noe bedre på sangimpro etter kurset vi har hatt i helgen (egen sak under denne).

Hvem vil gå seirende ut? Det finner du kun ut av dersom du møter opp på Coffe Annan 26. Januar kl.19.30!

Les mer …

 

Etter en lang juleferie startet Improoperatørene våren med å ha et kurs i sangimpro med Robert Weitz. Kurset var en braksuksess og har ført til at vi nå er skolert i gospel, reggae, barbershop, opera, boyband, musikal og ikke minst euro dance trash (eller hva det kalles). You name it, we know it! Dersom du vil oppleve våre fantastiske stemmer på en forestilling følg med her eller søk oss opp på facebook!

Kordamer i aksjon

Les mer …

 

Onsdag 17. November tar Improoperatørene nok en gang over Klubben på Samfundet for nok et forrykende show. Dette blir siste sjans til  å se Improoperatørene på Samfundet høsten 2010. Sist gang var det Janne som gikk seirende ut av duellen, men hvem vil vinne denne gang? Hvilke mysterier vil dukke opp på scenen denne gang? Vil noen dø? Vil noen Stupe ned i kloakken for å finne en skatt? Det eneste som er sikkert er at den eneste måten du kan finne ut dette på er ved å dukke opp i Klubben kl. 20.00 onsdag 17. november! Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

 

Les mer …

 

Neste gang Improoperatørene skal i aksjon blir førstkommende onsdag, 27. oktober, kl. 20.00 på Klubben, Samfundet. Vi håper alle som har muligheten kommer og ser oss i aksjon!

http://www.samfundet.no/arrangement/vis/1349

 

Les mer …