Neste Forestilling
BrukerkontoFor alle improinteresserte, noe jeg regner med du er siden du er her, har Improoperatørene opptak førstkommende onsdag 8. september. Er du interessert er det bare å hoppe i det og komme uansett om du har mye erfaring eller lite. Opptaket vil være kl. 19-20.30 i AMFISALEN på ISAK (Prinsensgt. 44). For mer info se http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=124403210942869&index=1

 

Improoperatørene kickstarter høsten 2010 med forestilling på Klubben, Samfundet i morgen torsdag 19. august. Moroa starter 20.00 og du må ut med 60/80 riksdaler for å se på. Ta med deg alle fadderunger/faddere, mamma og pappa og ikke minst resten av vennene dine! Dette blir hæla i taket!

http://www.samfundet.no/arrangement/vis/1344

 

Etter to veldige gode workshoper er Improoperatørene med gjester fra både inn og utland klare for forestilling på BLÆST i morgen kveld kl. 20.00. Det er klart for den store landskampen! For å se bilder fra workshoper trykk les mer.

Les mer …

 

 

 

I morgen, mandag, får Improoperatørene besøk av improvisatører fra det store utland, Tyskland nærmere bestemt. Gjennom en uke skal de forberede seg til den store happeningen torsdag kveld, en landskamp i improvisasjonsteater. Trykk på les mer for å få vite mer om denne once in a "spring of 2010" happening!

 

Les mer …

 

I januar hadde våre venner i RAMP Impro besøk av Robert Weitz, her kommer en liten smakebit på hvordan improvisert sang skal gjøres:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.