Neste Forestilling
BrukerkontoSynes du manus er feigt? Har du sansen for dristige mennesker som begir seg ut på dypt humoristisk vann? Da er du heldig, for onsdag 6.april braker det løs med Teatersport™ i Storsalen på Studentersamfundet!

To lag med hver sin instruktør fra ImproOperatørene skal kjempe mot hverandre i en hard og spontan kamp. Hvem vil vise seg å være de morsomste, smarteste og kjappeste når det virkelig gjelder? Hvem kan skape teater som rører og behager? Kom og se selv, her er det publikum som avgjør hvem som blir vinnerlaget!

Forestillingen i Teatersport™ starter klokken 20.30.

Billetter kjøpes her:

https://www.samfundet.no/arrangement/696-fomofestivalen-teatersport-med-improoperatorene 

Da var påsken straks over, men frykt ikke! Vi popper ut av påskeegget og står klare på scenen i Bokbaren 31. mars!

Vi anbefaler dere alle sterkt å komme innom da vi nok en gang spiller improvisert teater med store overraskelser, både for oss selv og dere. Showet starter klokken 20.00. Av erfaring kan det være lurt å sikre seg plass ca. klokken 19.30.

Inngang koster 100 kr.

Vi gleder oss! :)

 

https://www.facebook.com/ImproOperat%C3%B8rene-193316534072636/?fref=ts

 

 
ImproOperatørene setter opp forestilling i Teatersport™! Kom innom kafeen for god underholdning i sjarmerende omgivelser. Vi skal overraske både deg og oss selv med improviserte uttrykk og historier på løpende bånd. Altså spontant teater helt uten manus!

*Trommevirvel* FORESTILLINGEN ER GRATIS!!

-Vi ses på Coffee Annan onsdag 16.mars, klokken 19.30-
 

HVEM ER MIDTNORGES BESTE IMPROVISATØRER?

Lørdag 5. mars braker midtnorges ledende og mest kjente improteaterlag sammen i en storslått kamp om dommernes og publikums gunst. Tradisjonen tro vil ImproOperatørene også i år arrangere Midtnorsk Mesterskap i Teatersport™ i Trondheim.

Deltakerne må kjempe seg gjennom en kveld full av overraskelser, men hvor hardt de enn kjemper er det kun plass til ett vinnerlag. Hvem vil vise seg å være de morsomste, smarteste og kjappeste når det virkelig gjelder? Hvem kan skape teater som rører og behager? Hvem vil representere regionen i NM i Teatersport™ i september? 

PS: ta med deg kammen, for du vil definitivt få bakoversveis av denne berg- og dalbanen av en forestilling!

Vi ses på Teaterhuset Avant Garden, 5. mars, kl. 20.00!

 

Hei sveis på alle! Velkommen til Supertorsdagforestilling på Antikvariatet, torsdag 11.februar! Det koster 100 kr for inngang og det kan være lurt å sikre seg plass rundt kl. 19.30. Showet starter klokken 20.00.

Forestillingen kommer til å bli spekket av improvisert teater der vi alltid finner inspirasjon til historier og roller som aldri er sett tidligere og som aldri vil bli vist igjen på et senere tidspunkt- så det er nå eller aldri!  Vi gleder oss til å se deg der!

Hilsen oss i ImproOperatørene!