Neste Forestilling

Hvem er Improoperatørene?

Improoperatørene er en selvstendig improvisasjonsgruppe, med og for studenter i Trondheim. Vi arbeider med å utvikle det spontane teateruttrykket, og med å utvikle improvisasjonsteateret i Norge med nye treningsmetoder og forestillingsformater. Gruppens egne medlemmer betjener alle funksjoner i forbindelse med en forestilling, både på og bak scenen, som lys-, lyd- og scenografiimprovisjon.

Gruppen så dagens lys i 1999, og har siden den gang gledet store og små i, og rundt, Trondheim. Gruppen har de siste årene hatt sitt faste tilholdssted på Kultursenteret ISAK, men har også spilt på Trøndelag Teater, Teaterhuset Avant Garden, og hadde høsten 2008 sin debut i studentenes egen storstue i Trondheim, Studentersamfundet i Trondheim.

Har du lyst til å bli med i Improoperatørene?

Improoperatørene er i utgangspunktet en lukket gruppe, og det er dessverre ikke alltid vi har behov for nye medlemmer. Som regel holder vi opptak av nye medlemmer omtrent en gang i året. Om du holder deg oppdatert via vårt nettside, evt. våre sider på Facebook, er du hjertelig velkommen på disse. Har du ytterligere spørsmål angående dette må du gjerne ta kontakt via vår mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Har du lyst til å leie inn Improoperatørene?

Vi er alltid interessert i nye utfordringer, og om du kunne tenke deg å hyre oss inn som underholdning til seminarer, kurs og liknende kan du gjerne ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . For å hjelpe oss med å vurdere omfanget av oppdraget hadde det vært fint om du på forhånd kunne tenke raskt gjennom hvor lenge du vil vi skal spille, hvordan lokalene egner seg til improvisert teater og hvilke hjelpemidler vi vil ha tilgjengelige under oppdraget. Om vi med utgangspunkt i tidligere erfaringer ser at noe av dette ikke passer med teaterformen vi praktiserer, må vi dessverre se oss nødt til å takke nei. Men vi er glade for nye muligheter, og vil allltid vurdere alle forespørsler vi mottar veldig nøye.